До промислового холодильного обладнання пред'являється цілий ряд вимог: так, наприклад, холодильні камери повинні регулювати ступінь заморозки, мати різні температурні режими, забезпечувати необхідний рівень вологості і вентиляції і т.д. Компанія «Нордес» втілює в своїй продукції найбільш інноваційні технологічні розробки, що дозволяє агрегатам холодопостачання нашого виробництва відповідати всім вимогам, що пред'являються до продукції промислового холоду. Використання високоефективних холодоагентів, теплообмінників і компресорів, контролерів енергоспоживання з функціями оптимізації і регулювання тепла робить нашу продукцію лідером якості і надійності на сучасному ринку. Все обладнання має сертифікати якості, відповідає санітарно-епідеміологічним нормам, ергономічно і зручно в експлуатації.

Для підприємств харчової промисловості, яким необхідно надовго зберегти свою продукцію без втрати якості, необхідна камера шокової заморозки. Такі камери забезпечують швидке гальмування біологічних процесів в продуктах, які заморожуються шляхом мікро кристалізації водяної структури, зберігаючи тим самим харчові та смакові якості продукту. Моментальне охолодження і заморожування перешкоджають формуванню великих кристалів льоду. Саме завдяки цьому способу, втрата ваги і усушка товару при використанні камер шокової заморозки зводиться до мінімуму, до того ж сам товар повністю зберігає зовнішній вигляд. Такі камери є необхідною частиною обладнання м'ясокомбінатів, хлібопекарень, цехів забою худоби, кондитерських фабрик і виробництва морозива. Демократичні ціни на шокфростери, чиллери та інше промислове обладнання марки «Нордес» дозволяють значно заощадити на скороченні відходів виробництва, а також на закупівлі інгредієнтів внаслідок значного збільшення терміну зберігання, як готової продукції, так і напівфабрикатів.

Читайте також
ср, 03/13/2019 - 21:07

Для того щоб виростити гідний урожай фруктів, будь-якому аграрію доводиться витратити чимало сил і фінансових коштів.

ср, 03/13/2019 - 21:00

Сучасні морозильні камери вже можна сміливо назвати інтелектуальними системами.

чт, 07/11/2019 - 10:34

Людина ще не пристосувався обходитися без холодильника, точно також і керівник підприємства, не мислить існування свого бізнесу без холодильного обладнання.

Ми знаходимося за адресою:
01013, г. Киев, ул. Промислова, 4, оф.206

Телефонуйте:
Тел .: +38 (044) 332-70-03
факс: +38 (044) 332-70-01